Editie Hillegom

De volgende editie in Hillegom

Op zondag 8 oktober 2023 geniet je Hillegom van de beste seizoensbieren van het najaar! Lees hieronder welke bedrijven deelnemen en wat je verder mag verwachten.

Café Murphy's Law

Een gezellige borrelavond of in goed gezelschap genieten van live muziek, bij Murphy's Law ben je aan het juiste adres.

Restaurant Het Alternatief

Culinair genieten in Boheemse stijl of even fijn ontspannen met een goed glas wijn? Restaurant Het Alternatief biedt alle mogelijkheden.

Opening binnenkort
Nieuwe locatie!

Binnenkort wordt een nieuwe deelnemende locatie bekendgemaakt!

Eetcafé Zomerzorg

Eetcafé Zomerzorg is bijzonder veelzijdig; deze woonkamer van Hillegom biedt goede gerechten en uitgebreide borrelmogelijkheden.

Hotel-Restaurant Villa Flora

Het enige hotel van Hillegom is een ideale verblijfplaats. Geniet op ieder moment van de dag van de aangename sfeer en vriendelijke bediening.

Brasserie De Houttuin

Een uitstekende lunchkaart in combinatie met een weids uitzicht op de Hoftuin, garanderen een fijn bezoek aan De Houttuin.

Café De Kleine Beurs

De warmte van een bruincafé gecombineerd met enthousiaste barmedewerkers maken een bezoek aan De Kleine Beurs meer dan waard.

Zondag 8 oktober 2023

De elfde editie van het Hillegoms Bokbier Event is een feit! Welgeteld zeven horecabedrijven openen hun deuren en verwelkomen je! Dus wat betekent dit?

Wat mag je verwachten?

Naast een gezellige middag geniet je op 8 oktober a.s. van de heerlijkste herfstbieren van het najaar. Een wel héél complete middag met goed bier en heerlijk garnituur. Bepaal je eigen route langs de 7 deelnemende horecabedrijven. Vertoon op iedere locatie je stempelkaart en ontvang een heerlijk glas seizoensbier.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Oma Bobs Snacks®