de opzet

ons idee

Samen is leuker dan alleen. Nietwaar?

Evenementen worden in veel horecabedrijven binnen vier muren georganiseerd. Juist daarom is deze samenwerking ontstaan – we willen deze praktijk doorbreken door halfjaarlijks een gezamenlijk bierevenement te organiseren! Deze samenwerking kent een variant in Hillegom en in Lisse.

Deelnemers bezoeken aan de hand van stempelkaart een vrij in te vullen route de 7 (Hillegom) of 6 (Lisse) deelnemende horecabedrijven. Voor een vast bedrag ontvang je een stempelkaart en ontvang je op iedere locatie een heerlijk seizoensbier.

Doe jij ook mee? Haal je stempelkaart één maand van te voren in huis bij één van de deelnemende horecabedrijven! In Hillegom kun je tevens terecht bij Vivánt Frank Evers.

IMG-20181001-WA0004

Hillegoms Lentebier event -
5 april 2020

Al ruim drie jaar organiseert de Hillegomse horeca ieder seizoen een bokbier evenement. Dit is de zesde editie en draagt de naam: Hillegoms Lentebier Event!

Dit zijn de zeven deelnemende bedrijven:

Lisses Lentebier event -
15 maart 2020

In het najaar van 2019 organiseerde Lisse het eerste bokbier event. Dit voorjaar is het tijd voor Lisses Lentebier Event! Doe mee met deze tweede editie!

Dit zijn de zes deelnemende bedrijven: