de opzet

ons idee

Samen is leuker dan alleen. Nietwaar?

Evenementen worden in veel horecabedrijven binnen vier muren georganiseerd. Juist daarom is deze samenwerking ontstaan – we willen deze praktijk doorbreken door halfjaarlijks een gezamenlijk bierevenement te organiseren! Deze samenwerking kent een variant in Hillegom en in Lisse.

Deelnemers bezoeken aan de hand van stempelkaart een vrij in te vullen route de 7 (Hillegom) of 6 (Lisse) deelnemende horecabedrijven. Voor een vast bedrag ontvang je een stempelkaart en ontvang je op iedere locatie een heerlijk seizoensbier.

Doe jij ook mee? Haal je stempelkaart v.a. één maand van te voren in huis bij één van de deelnemende horecabedrijven! In Hillegom kun je tevens terecht bij Vivánt Frank Evers.

IMG-20181001-WA0004

Hillegoms Lentebier event -
9 oktober 2022

Al bijna vier jaar organiseert de Hillegomse horeca ieder seizoen een bokbier evenement. Dit is de zevende editie en draagt de naam: Hillegoms Bokbier Event!

Dit zijn de zeven deelnemende bedrijven:

Lisses Bokbier event -
13 november 2022

In het najaar van 2022 organiseerde Lisse het derde bokbier event. Dit najaar ontdek je in Lisse de heerlijkste herfstbieren van dit seizoen! Doe mee met deze derde editie!

Dit zijn de zes deelnemende bedrijven: